BRANDS

That Value

Speakers.

Image
  • December 9 2015

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topExtraSpaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” skin=”dark” full_screen=”no” divider=”no” back_image=”1795″ back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”0.1″ parallax_offset=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” vertical_align=”btBottomVertical” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” back_video_mp4=”” back_video_ogg=”” back_video_webm=””][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=””][bt_header superheadline=”Bucharest” headline=”Prima conferință
Brands That Value
Comunicare cu valoare” headline_size=”medium” dash=”bottom” subheadline=”29 Octombrie 2019″ el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSpaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” divider=”no” back_image=”” back_color=”#f1f1f1″ back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” el_id=”” el_class=”pagina_speakeri” el_style=”” vertical_align=”inherit” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” back_video_mp4=”” back_video_ogg=”” back_video_webm=””][bt_row el_class=”” el_style=””][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_header superheadline=”” headline=”Speakeri” headline_size=”medium” dash=”bottom” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class=”” el_style=””][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1859″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Matthew K.

Cross

Scriitor și strateg de talie mondială, fondator și CEO al Leadership Alliance – firmă de consultanță personalizată care lucrează cu organizațiile Fortune 100 și cu alte instituţii de elită, precum Universitatea Stanford, autor a numeroase cărți, printre care The Little Book of Romanian Wisdom și bun cunoscător al realității antreprenoriale și de leadership din România.

Matthew K. Cross este scriitor titrat internaţional, speaker şi strateg de talie mondială, fondator și CEO al Leadership Alliance, o firmă de consultanță personalizată care lucrează cu organizațiile Fortune 100 și instituţii de elită, cum ar fi Universitatea Stanford.  Printre companiile cu care Matthew K. Cross a colaborat se numară: Bank of America, ING, BlackRock, Allianz, Merrill Lynch, UBS, Home Depot, Qlik.

În cadrul evenimentului Brands that Value, din 29 octombrie, Matthew K. Cross susține prezentarea „Turn your business values into value.”

De ce l-am ales pe Matthew K. Cross? Pentru că este unul dintre puținii speakeri internaționali racordați la realitatea de leadership din România, cu o profundă cunoaștere a culturii române, care a impresionat audiența prezentă la masterclass-uri anterioare. Îl puteți descoperi explorând valorile culturale ale României în The Little Book of Romanian Wisdom, cartea al cărei co-autor este și care a făcut înconjurul lumii.

Specialist al procesului Hoshin North Star, atlet și vizionar out of the box, Matthew oferă prin munca sa un ghidaj pentru leadershipul, genialitatea, alinierea şi performanţa organizaţiilor, echipelor şi oamenilor.

Este un promotor al conceptului de învățare continuă care aplică regula de aur a învățării continue: ÎNVAȚĂ-I PE CEILALȚI CE AI ÎNVĂȚAT TU – și încurajează-i și pe ei să învețe și să transmită mai departe ce au învățat.

Matthew Cross pregătește lansarea celei mai recente cărți, intitulată „Cea mai de succes poveste de business niciodată spusă”. Este o carte dedicată învățării și aplicării principiului-cheie de leadership şi a înțelegerii sistemelor care stau în spatele fiecărei organizații de succes de pe planetă.

Dintre cărţile publicate anterior, amintim: The Hoshin NorthStar Process – Set your priorities straight in 7 Steps; The Millionaire’s Map; Nature’s Secret Nutrient – Golden ratio biomimcry for PEAK health, performance & longevity; The Little Book of Romanian Wisdom; The Golden Ratio & Fibonacci Sequence.

Procesul promovat de Matthew K. Cross se numește Noshin North Star, care are rolul de a-ți alinia busola interioară cu steaua călăuzitoare. Matthew crede că o țintă fără o metodă este un vis irealizabil. Oricât de generos sau ideal ar fi un scop, acesta are nevoie de o metodă, așa că metoda Hoshin North Star te ajută să identifici pașii de urmat. Pe scurt, acest proces te ajută să îți îmbunătățești calitatea vieții în toate aspectele. Detaliile și instrumentele de lucru se regăsesc în cartea The Hoshin North Star Process.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1912″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Paula

Rusu

Jurnalist cu 18 ani de carieră, blogger, trainer de comunicare și public speaking, susținător activ al drepturilor pacienților români, comunicator pe teme sociale, coordonator și moderator al unor evenimente publice pe teme de sănătate.

Este cunoscută pentru implicarea sa socială în demararea unor programe naționale de depistare precoce a tuberculozei, afecțiune prin care a trecut și ea în urmă cu câțiva ani. A fost diagnosticată în 2014 cu tuberculoză şi a trecut printr-o intervenție chirurgicală complexă, în urma căreia a rămas cu un singur plămân. În urmă cu doi ani a renunţat la televiziune şi a început să lucreze la proiecte legate de prevenirea, diagnosticarea și combaterea acestei boli, în încercarea de a-i ajuta şi pe cei aflaţi în aceeaşi situaţie. Totodată, militează împotriva mitului conform căruia tuberculoza este „boala sărăciei“ și s-a implicat în campanii de screening al tuberculozei în zonele rurale.

A fost nominalizată la premiul International Women of Courage 2018, o formă de recunoaștere instituită de Departamentul de Stat al SUA pentru a le onora pe femeile care demonstrează curaj excepţional şi spirit de conducere în susţinerea drepturilor omului, egalităţii femeilor şi progresului social, asumându-şi adesea mari riscuri personale.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1491″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Lucian

Mîndruță

Jurnalist, prezentator de televiziune și de radio, membru larics.ro, un laborator al Academiei Române de analiză în domeniul propagandei și dezinformării. În prezent, este realizator radio la DigiFM și jurnalist de social media și online. Din noiembrie 2015, prezintă emisiunea Interactiv la Digi FM, de luni până vineri de la 16 la 18.

Este unul dintre puținii jurnaliști care au traversat toate mediile de presă: director la Ziarul Financiar (2000 – 2003), producător și moderator la „Profeții despre trecut” (1997 – 2003), un talk-show politic la Pro TV, cu Silviu Brucan. A fost al „Observatorului de la Ora 19” de la postul Antena 1 între 2003 si 2010.

A fost editorialist pentru Dilema Veche, Jurnalul Național, Săptămâna Financiară și în revistele The One și VIVA!. Este autorul cărților Fabrica de tămîie, Ce nu încape în prompter și co-autor al cărții Cartea cu bunici, ce cuprinde povestirile a peste 100 de persoane publice referitoare la copilăria lor și la bunicii lor.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class=”” el_style=””][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1917″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Mihai Toader

Pasti

Este managerul general al EfdeN, compania creatoare a prototipului de casă solară Casa EFdeN Signature și promotoare a educării şi informării publicului în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii spaţiului locativ şi a vieţii, cu grijă pentru mediul înconjurător Echipa românească EFdeN a urcat pe podium în cadrul competiţiei de case solare Solar Decathlon Middle East, din Dubai, în noiembrie 2018.

Echipa României este campioană mondială la proba de Comunicare, a treia probă din cadrul Solar Decathlon. Proba Comunicare evaluează capacitatea de comunicare și de conștientizare socială a echipelor, având în vedere creativitatea, eficacitatea și eficiența împărtășirii subiectelor relevante ale competiţiei (durabilitate, eficiență energetică și utilizarea energiilor regenerabile), precum și obiectivele echipei.Mihai Toader Pasti este interesat de leadership, tehnologie şi viitorul muncii şi susţine că are trei obiective principale în viaţă: „Să nu mă plictisesc, să fiu fericit și să fac lumea măcar puțin mai bună, ca să simt că am dat mai mult decât am primit.”

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1911″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Ionuț Alexandru

Budișteanu

Ionuț Alexandru Budișteanu este informatician, inventator și ambasador al turismului românesc. De foarte tânăr a primit recunoașteri internaționale de anvergură, cum a fost cea de la publicația Time, care l-a clasat printre 10 cei mai influenți adolescenți ai lumii. Sunt peste 150 de concursuri autohtone și internaționale care îi recunosc meritele.

Invențiile sale au la bază Computer Science și dorința de a face ceva pozitiv pentru omenire: de la dispozitivul cu care nevăzătorii pot sa vadă cu ajutorul limbii, la automobilele autonome. Este fondatorul VisionBot, o companie care concepe produse la preţuri accesibile.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1525″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Mihai

Arghire

Mihai Arghire are o experiență de 7 ani că trainer și consultant de business în cadrul Brightway, fiind specializat în susținerea programelor de training pe următoarele teme: vânzări, negociere, customer care, leadership, public speaking, time management.

Finantist la baza, Mihai și-a început carieră lucrând într-o banca și o fima de asigurări, însă, dorind mai mult dinamism, a continuat în vânzări și s-a ocupat de gestionarea relațiilor comerciale cu marile lanțuri de hypermarketuri pentru companii din industria sport & fashion.

Drumul antreprenoriatului l-a început deschizându-și propria firma de publicitate, moment în care s-a confruntat cu problemele managerilor români și a început să livreze nu doar campanii de promovare, ci și strategii pentru dezvoltarea companiilor clienților săi.

În momentul de față, Mihai susține proiecte complexe de consultanță pentru redefinirea și optimizarea proceselor de business, implementarea indicatorilor de performanță, construirea sistemelor de vânzare și customer care în IMM-uri și corporații.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class=”” el_style=””][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1864″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Anca

Andrei

redactor șef Capital

Este redactor-șef al săptămânalului Capital. Înainte  de a ajunge la conducerea redacției, a lucrat pentru  site-urile bugetul.ro și  stiripesurse.ro.

Este licențiată în Drept și Economie în cadrul Universității din Nancy și doctorand al Academiei de Studii Economice.

A fost consilier politic la Parlamentul European.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1865″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Catrinel

Burghelea

După o carieră de 10 ani în Public Relations, în cadrul IMAGE PR, perioadă în care a parcurs toate etapele, ajungând director de comunicare si partener, a ales să activeze pe cont propriu în calitate de consultant și strateg de comunicare.

Crede că soluțiile cele mai bune apar atunci când îți pui întrebările potrivite. Iar întrebările sale preferate sunt „de ce?” și „pentru ce?” fiindcă toată activitatea ei s-a construit temeinic pe baza răspunsurilor la aceste întrebări.

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1866″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Raluca

Negrea

De aproape 10 ani, este Managing Partner MakeSense PR. A absolvit MBA la Maastricht School of Management și are o experiență de 15 ani în comunicare.
Crede că e important să fim angajatori mai buni, colaboratori etici, să-i respectăm pe ceilalți, să cerem să ni se respecte drepturile, să ne intereseze care ne sunt drepturile, să facem voluntariat și să suținem proiecte educaționale.
Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row el_class=”” el_style=””][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width=”1/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”btTextIndent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=”#ffffff”][bt_image image=”1910″ caption_text=”” size=”bt_latest_posts” shape=”square” url=”” target=”_self” el_class=”btTextCenter” el_style=”” caption_title=”” show_titles=”no”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Răzvan

Ionescu

Răzvan Ionescu este jurnalist și publisher. A intrat în presă la 19 ani, pe când era student la Facultatea de Matematică, Universitatea București. A fost în primii ani jurnalist la Evenimentul Zilei.

Mai târziu a fost, pe rând: Redactor șef TV Mania (1998-2002); Redactor șef Jurnalul Național (2002-2003); Director executiv Compania Jurnalul (Jurnalul Național și Gazeta Sporturilor, 2003-2004); Redactor-șef Evenimentul Zilei (2004-2008); Director executiv, apoi director editorial și publisher general la Adevărul Holding (2008-2013); Consultant media și publisher Recorder.ro (2015-2018).

Mesajul său pentru România 2118:
„Oamenii educați, deștepți și implicați știu, chiar dacă nu recunosc și nu se împacă cu asta, că România tocmai a traversat o perioadă foarte bună. Din 1998 și până azi au fost probabil cele mai bune două decenii din ultimii 2000 de ani pentru oamenii de pe aceste meleaguri…”

Detalii

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/3″][/bt_column][bt_column width=”1/3″][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” skin=”dark” full_screen=”no” divider=”no” back_image=”” back_color=”#f1f1f1″ back_video=”” video_settings=”” parallax=”0.1″ parallax_offset=”” el_id=”” el_class=”evenimente_speakers” el_style=”” vertical_align=”inherit” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” back_video_mp4=”” back_video_ogg=”” back_video_webm=””][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” el_class=”” el_style=”” background_image=”” inner_background_color=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header 0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”0=”subheadline=”To””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” 1=”go” 2=”with” 3=”our” 4=”all-star” 5=”speakers,” 6=”we’ll” 7=”also” 8=”have” 9=”some” 10=”all-star” 11=”moderators” 12=”for” 13=”our” 14=”big” 15=”game” 16=”conference” 17=”this” 18=”week.” 19=”” 20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”20=”target=”“_self“”>Click””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” 21=”here” 22=”to” 23=”meet” 24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”24=”them.”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” superheadline=”Inscrie-te la ” headline=”Eveniment” headline_size=”medium” dash=”bottom” href=”“#“” el_class=”” el_style=”” subheadline=”Pe 29 octombrie lansăm prima ediție dintr-o serie de evenimente dedicate comunicării cu valoare de informație.”][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_button text=”Mai multe detalii” icon=”” url=”https://brands-that-value.com/about/faq-and-notes/” target=”no_target” style=”Outline” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Small” width=”Normal” el_class=”” el_style=””][/bt_button][/bt_column][/bt_row][/bt_section]