BRANDS

That Value

Speakeri.

Matthew K. Cross

Scriitor și strateg de talie mondială, fondator și CEO al Leadership Alliance – firmă de consultanță personalizată care lucrează cu organizațiile Fortune 100 și cu alte instituţii de elită, precum Universitatea Stanford, autor a numeroase cărți, printre care The Little Book of Romanian Wisdom și bun cunoscător al realității antreprenoriale și de leadership din România. Matthew K. Cross este scriitor titrat internaţional, speaker şi strateg de talie mondială, fondator și CEO al Leadership Alliance, o firmă de consultanță personalizată care lucrează cu organizațiile Fortune 100 și instituţii de elită, cum ar fi Universitatea Stanford. Printre companiile cu care Matthew K. Cross a colaborat se numară: Bank of America, ING, BlackRock, Allianz, Merrill Lynch, UBS, Home Depot, Qlik.

În cadrul evenimentului Brands that Value, din 29 octombrie, Matthew K. Cross susține prezentarea „Turn your business values into value.”

Paula Rusu

Jurnalist cu 18 ani de carieră, blogger, trainer de comunicare și public speaking, susținător activ al drepturilor pacienților români, comunicator pe teme sociale, coordonator și moderator al unor evenimente publice pe teme de sănătate. Este cunoscută pentru implicarea sa socială în demararea unor programe naționale de depistare precoce a tuberculozei, afecțiune prin care a trecut și ea în urmă cu câțiva ani. A fost diagnosticată în 2014 cu tuberculoză şi a trecut printr-o intervenție chirurgicală complexă, în urma căreia a rămas cu un singur plămân. În urmă cu doi ani a renunţat la televiziune şi a început să lucreze la proiecte legate de prevenirea, diagnosticarea și combaterea acestei boli, în încercarea de a-i ajuta şi pe cei aflaţi în aceeaşi situaţie. Totodată, militează împotriva mitului conform căruia tuberculoza este „boala sărăciei“ și s-a implicat în campanii de screening al tuberculozei în zonele rurale.

A fost nominalizată la premiul International Women of Courage 2018, o formă de recunoaștere instituită de Departamentul de Stat al SUA pentru a le onora pe femeile care demonstrează curaj excepţional şi spirit de conducere în susţinerea drepturilor omului, egalităţii femeilor şi progresului social, asumându-şi adesea mari riscuri personale.

Mihai Toader Pasti

Este managerul general al EfdeN, compania creatoare a prototipului de casă solară Casa EFdeN Signature și promotoare a educării şi informării publicului în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii spaţiului locativ şi a vieţii, cu grijă pentru mediul înconjurător Echipa românească EFdeN a urcat pe podium în cadrul competiţiei de case solare Solar Decathlon Middle East, din Dubai, în noiembrie 2018. Echipa României este campioană mondială la proba de Comunicare, a treia probă din cadrul Solar Decathlon. Proba Comunicare evaluează capacitatea de comunicare și de conștientizare socială a echipelor, având în vedere creativitatea, eficacitatea și eficiența împărtășirii subiectelor relevante ale competiţiei (durabilitate, eficiență energetică și utilizarea energiilor regenerabile), precum și obiectivele echipei.Mihai Toader Pasti este interesat de leadership, tehnologie şi viitorul muncii şi susţine că are trei obiective principale în viaţă: „Să nu mă plictisesc, să fiu fericit și să fac lumea măcar puțin mai bună, ca să simt că am dat mai mult decât am primit.”

Ionuț Alexandru Budișteanu

Ionuț Alexandru Budișteanu este informatician, inventator și ambasador al turismului românesc. De foarte tânăr a primit recunoașteri internaționale de anvergură, cum a fost cea de la publicația Time, care l-a clasat printre 10 cei mai influenți adolescenți ai lumii. Sunt peste 150 de concursuri autohtone și internaționale care îi recunosc meritele. Invențiile sale au la bază Computer Science și dorința de a face ceva pozitiv pentru omenire: de la dispozitivul cu care nevăzătorii pot sa vadă cu ajutorul limbii, la automobilele autonome. Este fondatorul VisionBot, o companie care concepe produse la preţuri accesibile.

Mihai Arghire

Mihai Arghire are o experiență de 7 ani că trainer și consultant de business în cadrul Brightway, fiind specializat în susținerea programelor de training pe următoarele teme: vânzări, negociere, customer care, leadership, public speaking, time management. Finantist la baza, Mihai și-a început carieră lucrând într-o banca și o fima de asigurări, însă, dorind mai mult dinamism, a continuat în vânzări și s-a ocupat de gestionarea relațiilor comerciale cu marile lanțuri de hypermarketuri pentru companii din industria sport & fashion. Drumul antreprenoriatului l-a început deschizându-și propria firma de publicitate, moment în care s-a confruntat cu problemele managerilor români și a început să livreze nu doar campanii de promovare, ci și strategii pentru dezvoltarea companiilor clienților săi. În momentul de față, Mihai susține proiecte complexe de consultanță pentru redefinirea și optimizarea proceselor de business, implementarea indicatorilor de performanță, construirea sistemelor de vânzare și customer care în IMM-uri și corporații.

Anca Andrei

Este redactor-șef al săptămânalului Capital. Înainte de a ajunge la conducerea redacției, a lucrat pentru site-urile bugetul.ro și stiripesurse.ro. Este licențiată în Drept și Economie în cadrul Universității din Nancy și doctorand al Academiei de Studii Economice. A fost consilier politic la Parlamentul European.

Catrinel Burghelea

După o carieră de 10 ani în Public Relations, în cadrul IMAGE PR, perioadă în care a parcurs toate etapele, ajungând director de comunicare si partener, a ales să activeze pe cont propriu în calitate de consultant și strateg de comunicare. Crede că soluțiile cele mai bune apar atunci când îți pui întrebările potrivite. Iar întrebările sale preferate sunt „de ce?” și „pentru ce?” fiindcă toată activitatea ei s-a construit temeinic pe baza răspunsurilor la aceste întrebări.

Raluca Negrea

De aproape 10 ani, este Managing Partner MakeSense PR. A absolvit MBA la Maastricht School of Management și are o experiență de 15 ani în comunicare. Crede că e important să fim angajatori mai buni, colaboratori etici, să-i respectăm pe ceilalți, să cerem să ni se respecte drepturile, să ne intereseze care ne sunt drepturile, să facem voluntariat și să suținem proiecte educaționale.

Răzvan Ionescu

Răzvan Ionescu este jurnalist și publisher. A intrat în presă la 19 ani, pe când era student la Facultatea de Matematică, Universitatea București. A fost în primii ani jurnalist la Evenimentul Zilei. Mai târziu a fost, pe rând: Redactor șef TV Mania (1998-2002); Redactor șef Jurnalul Național (2002-2003); Director executiv Compania Jurnalul (Jurnalul Național și Gazeta Sporturilor, 2003-2004); Redactor-șef Evenimentul Zilei (2004-2008); Director executiv, apoi director editorial și publisher general la Adevărul Holding (2008-2013); Consultant media și publisher Recorder.ro (2015-2018).