BRANDS

That Value

Prezentare.

Prezentare

Brands That Value este singurul eveniment care își propune să facă educație în comunicare și care reunește jurnaliști, marketeri, PR și directori de companii. Pe 29 octombrie lansăm prima ediție dintr-o serie de evenimente dedicate comunicării cu valoare de informație.

De ce? 1. Pentru că trăim într-o lume în care ritmul schimbărilor crește exponențial, iar aceasta afectează orice afacere; 2. Încrederea publicului în informație scade din cauza comercializării excesive, fake news, a știrilor pe bandă rulantă, cu accent pe senzațional; Atenția se mută în rețelele sociale, unde valoarea informației este, de multe ori, îndoielnică și nu poate fi controlată. Presa se rescrie și își redefinește canalele de comunicare, în contextul în care revoluția industrială 4.0 transformă radical mass media și felul în care publicul, audiența se raportează la presă. Fragmentarea mediilor de comunicare, explozia rețelelor de socializare au schimbat modul de comunicare în masă. Companiile au devenit publisher. Clienții au devenit publisher. Fiecare persoană este propriul publisher în rețelele de socializare. Oamenii vor să devină ei înșiși furnizori și colportori de informație. Conținutul video deține supremația, iar consumatorii de conţinut video online îşi folosesc telefonul mobil pentru acest lucru. Presa, așa cum o știam în formulele clasice, are nevoie să se reinventeze ca să facă față schimbărilor. Colaborarea devine cuvântul-cheie în comunicare. Pe de altă parte, reţelele sociale sunt supuse presiunii de a oferi mai multă transparenţă în cifrele pe care le raportează către organizaţiile de presă, de aici și nevoia de transparenţă în evaluarea și verificarea informației în timp real sunt necesități stringente.

CHECK SERVICES

Misiunea noastră

Valoare

Readucem în prim plan valorile comunicării eficiente – onestitatea, autenticitatea, creativitatea și valoarea de informație.

V

Comunicare

Aducem la un loc reprezentanți ai celor implicași în comunicare – jurnaliști, marketeri, PR, manageri, CEO, pentru a dezbate problemele cu care se confruntă și a găsi soluții constructive.

C

Schimbare

Găsim un limbaj comun pentru companii și jurnaliști, care să îi ajute să țină pasul cu explozia tehnologică și schimbările economice.

S